Skip to main content.

 

Navigation: Inici

2n Concurs Nacional de Quintets de Metalls ONDARALVENT

El dia 8 de gener de 2017 es celebrarà a l'Auditori d'Ondara el 2n Concurs Nacional de Quintets de Metalls ONDARALVENT, el plaç d'inscripció estarà obert fins el dia 1 de gener.

Este certamen està organitzat per el Quintet de Metalls AlVent, patrocinat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ondara amb la col·laboració de Consolat de Mar.

El desenvolupament del concurs serà similar al de la primera edició i està detallat en les bases, tot i això hi hauran alguns canvis destacables com és l'increment del primer premi amb un concert a celebrar posteriorment amb un catxé similar al premi en metàlic. També en el tribunal hi hauran canvis reduint-se el nombre a tres membres presidits per el trompetista de Spanish Brass Juanjo Serna. L'obra obligada serà el Quintet nº 5 (DE)-Construccions III de Víctor Vallés.

Més informació, palmarès, horaris, inscripcions, etc a la web del concurs: http://concurs.quintetalvent.com/

 

Publicat el 7 de de desembre de 2016 per QMAV
3 Comentaris

Festival SONS d'HIVERN

Primera edició del Festival SONS d'HIVERN a Pego, quatre dies en durant tota la vesprada la música en directe eixirà al carrer per dinamitzar la darrera setmana de l'any, des del dia 27 fins el 30.

La majoria són grups pegolins o amb una forta vinculació al poble, el cicle començarà a les 17:45 on una secció de la colla de dolçainers i tabaleters La Clandestina farà un passacarrer acabant a les 18:30 a la Casa de la Cultura el dimarts on el grup de jazz pegolí Tres d'Ací Jazz pegarà una repassada per els estándards més tocats d'aquest gènere. El dijous acabarà el passacarrer a una petita placeta dels carrers de la vila on Tr3scant tocarà la flor i nata del seu repertori. En acabar el dimarts l'actuació de jazz, molt prop, als porxins el nombrós i desenfadat grup pegolí Los niños cantores estaran de 19:30 a 20:30 actuant. El dijous 29 quan Tr3scant acabe li arribarà el torn a Lilit i Dionís a la Replaceta on acabaran la festa en un concert en acústic. Els dies 28 i 30 no hi haurà cercavila, el dimecres Jaume Ginestar farà un recital en solitari a la plaça del bar Caçadors a les 17:45, el divendres serà la coral i rondalla del CEAM de Pego qui farà un concert a la plaça de l'Ecce-Homo, quan acaben, a les 18:30 al cèntric carrer Sant Antoni de Pàdua el grup de rock Tremp, des de Gata oferiran un concert molt especial per a la gent jove i quan acaben, a les 19:30 li tocarà el torn al grup de rock instrumental AK-pela que seran els encarregats de clausurar el Festival al Passeig Cervantes.

El torn del Quintet de Metalls AlVent serà el dimecres 28 després de l'actuació de Jaume Ginestar, nosaltres tocarem durant una hora a la plaça del Mayorazgo i quan acabem Trilogy estaran al carrer l'Om començant la seua actuació.

El Festival SONS d'HIVERN és una iniciativa de l'Associació Cultural Atzaîla i conta amb el suport de l'Associació de Comerciants i Professionals, de l'Associació d'Hostalers  i de l'Ajuntament de Pego.

Publicat el 7 de de desembre de 2016 per ferran
0 Comentaris

Estrena ANEMOI de Lolo García

El proper dissabte 17 de desembre a les 19:30 h. al Teatre Olímpia d'Oliva estrenarem l'obra encarregada per el QMAV a Lolo García titolada ANEMOI. Aquesta peça està basada en l'element aeri com a motor i suggerent caràcter de la partitura, per això el títol d'Anemoi, que no és més que les divinitats gregues dels vents, a saber, Bóreas, Notos, Euros i Zèfir, els quals romanien tancats a una caverna i només sortien quan Zeus ho requeria.

A més d'Anemoi, al faristol tindrem obres com Una de aventuras de Luís Serrano Alarcón i altres peces més lleugeres per tal de restar-li sobrietat divina al concert.

Les entrades es podran aconseguir a la taquilla moments abans del concert o posant-se en contacte amb qualsevol membre del QMAV.

La recaudació anirà íntegrament destinada a cobrir les despeses per enregistrar el nostre CD commemoratiu del 25 aniversari on estarà també Anemoi.

Publicat el 7 de de desembre de 2016 per ferran
0 Comentaris

XX aniversari del Festival Internacional d'Orgue de Pedreguer

El proper divendres 30 de setembre, a les 20:30 h. el QMAV inaugurarà el XX Festival Internacional d'Orgue de Pedreguer, també conegut com Concerts de Tardor.

És la cinquena vegada que toquem en aquest pretigiós festival i la segona que anem de la mà del seu director artístic, Josep Vicent Giner.

El programa titulat Fanfàrries, marxes i simfonies de tots els temps, serà un recull selecte de les peces més emblemàtiques que hem interpretat en l'església de la Santa Creu de Pedreguer commemorant, d'eixa manera, el XX aniversari d'aquest esdeveniment.

El Festival, com ja hem dit, comença el divendres 30 de setembre i conclourà el 28 d'octubre omplint de música tots els divendres amb un concert fora d'abonament l'11 de novembre.

L'Orquestra de la Marina Alta, Odessa String Quartet, el Cor de la Rectoria, l'Escolania de Lluc i Ernesto Chulià amb Juan Mª Pedrero són els altres artistes que completen l'atractiu cartell d'enguany.

Més informació, venda d'entrades i abonaments a la Casa de Cultura de Pedreguer en horari de matí.

Publicat el 15 de de setembre de 2016 per QMAV
0 Comentaris

Metalls a la Mar

Metalls a la marEl divendres 26 d'agost a les 20:30  a la Platja d'Oliva, el QMAV realitzarà un concert tan especial com és l'estiu. Hem preparat un programa on les bandes sonores seran les protagonistes. L'escenari estarà situat al carrer de la mar Mediterrània, un dels punts més bulliciosos de la Platja d'Oliva on no falten bars, restaurants, geladeries, etc. El concert està pensat per a gaudir de la bona música i després sopar en algun dels nombrosos locals del voltant, fer-se un gelat o passejar a pocs metres del mediterrani.

Este concert està integrat dins d'un cicle de cinc concerts estivals que se celebraran a la platja d'Oliva anomenat MÚSICA A LA MAR, tots d'entrada lliure i grauïta, tres d'aquestos venen de la mà de l'Associació Artístico-Musical d'Oliva.

El primer serà el diumenge 31 de juliol a les 20 h. a l'església del Carmen on cantaran els integrants de l'Orfeó Josep Climent. El segon serà el divendres 5 d'agost a les 22 h. on la Banda Simfònica acomànyarà a El Tio Fredo a l'emplaçament del carrer Bellreguard. El tercer serà el divendres 7 d'agost a les 20 h. a l'església del Carmen hi haurà un concert de l'Orquestra Clàssica.  El dissabte 13 d'agost a les 22:30 h. al mateix lloc li tocarà el torn a la Coral Santa Cecília.

El cicle acabarà el divendres 26 d'agost amb el concert del Quintet de Metalls "AlVent"

Publicat el 15 de de juliol de 2016 per ferran
0 Comentaris

<<Plana anterior (2) | Plana següent (4)>>