Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 155

10 anys al FIO de Pedreguer.

Del 28 de setembre fins el 26 d'octubre se celebrarà el XXII Festival Internacional d'orgue de Pedreguer amb un cartell farcit de música dels segles XVII i XVIII principalment.

El Festival l'inaugurem nosaltres coincidint amb el desè aniversari de la nostra presència en aquest esdeveniment on hem tingut el plaer de tocar quatre vegades més, esta vegada amb Josep Vicent Giner a l'orgue Grenzing. També celebrarem el retorn del nostre trombonista Ximo Tur després d'uns anys de pelegrinatge pel món, la qual cosa ens fa molt feliços.

Aquest concert serà el divendres 28 de setembre a les 20:30 h. a l'església de la Santa Creu de Pedreguer. Tots els concerts seran al mateix lloc i la mateixa hora durant els divendres assenyalats.

El contratenor Hugo Bolívar amb el violinista Josep Manresa i l'organista Josep Mª Mas i Bonet seran els protagonistes del concert del dia 5 d'octubre junt a Buxtehude, Purcell, Bach, Händel i Soler.

El tercer concert el 12 d'octubre l'Orquestra de Cambra de la Ribera baix la direcció de Vicent Ferragut abordarà un repertori líric amb la soprano Dolores Lahuerta i Josep Vicent Giner a l'orgue.

Les Mixtures tímbriques per a oboè i orgue seran els protagonistes del concert del 19 d'octubre amb Saskia Roures a l'orgue i Francisco Gil a l'oboè, oboè d'amor i corn anglès.

El Festival tancarà aquesta edició amb la gent de casa, un any més el Cor i Orquestra de la Rectoria participarà en un concert amb Pepi Lloret de soprano, José Martínez de tenor, Carlos López de baríton i Josep Vicent Giner a l'orgue, tots dirigits per Jaume Morell.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a la casa de Cultura de Pedreguer o en taquilla el mateix dia en un preu de 15 €. Els abonaments als 5 concerts costen 55 €.

Publicat el 18 de de setembre de 2018 per QMAV
Cap comentari, de moment.

Envia el teu comentari!