Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 87

El QMAV creix, segona part

Dels creadors (associats) de la notícia "El QMAV creix", arriba la segona (o tercera, que va haver dues molt juntes) entrega de la saga.

I és que aquesta matinada ha nascut Guillem, el nou fitxatge del grup, després de les incorporacions de Noa i Joana.

Enhorabona, Marc i Lucía. Benvingut Guillem!

Publicat el 22 de September de 2009 per ximo
#1 enviat el 22 de September de 2009 per Ferran Ferrando

Felicitats per als pares i avis de Guillem Oltra! Dieu-li al petit que no sempre plou per aquestes latituds.

#2 enviat el 6 de February de 2015 per

Han passat els anys, el QMAV canvia i la seua descendència creix, en altres comentaris aparegueren bebés com Noa, Joana o Guillem, els quals ara són xiquets fets i drets, no m'agradaria deixar-me a Laia, filla de l'exmembre Juansa i anomenar que Noa té una germana: Lua, filles del també exmembre Joan Lluís.

Després han vingut altres petits com Sergi per la part de Marc, Arnau Ferrando per la meua part i Arnau Femenia per la part de Ferran Femenia. Després va vindre Felip, fill de Ximo Tur i el mes passat Juanjo i Maite foren pares amb Núria. Des d'ací la nostra enhorabona. Dir que la "fàbrica" no para i per a este mes s'espera que Arnau Femenia tinga una germaneta. Felicitats família Femenia-Galán!!

#3 enviat el 1 de November de 2017 per Ferran Ferrando

La filla de Victoria i Ferran Femenia ja ha complit un parell d'anys i hui mateix el nostre tubista Juanjo ha sigut pare per segon cop aixina que l'enhorabona també a Maite i benvingut petit Jaume!