Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 152

Concerts d'Estiu al castell de Forna

Aquest estiu tornen els concerts al pati d'armes del castell-palau de Forna, és la VI edició. El QMAV encetarà el cicle el proper diumenge 30 de juliol a les 20 h. El 6 d'agost serà el torn del quartet de corda BOBAL i el 13 d'agost clausurarà els concerts el grup de Dénia TUMBATE JAZZ.


La nostra proposta estètica, tot i que el cartell resa allò de "clàssica" per guiar a priori al públic, serà més bé un programa variat i cronològic per no dir directament eclèctic, començant en música barroca i acabant amb peces totalment lleugeres passant per la clàssica, el jazz latino, l'òpera i alguna creació pròpia de difícil classificació. Per concretar tocarem la Sonata Die Bänkelsängerlieder, la Marxa Turka de Mozart, Espanya de Chabrier acabant la primera part amb la Suite Americana d'Enrique Crespo.  Després de descansar un poc els llavis atacarem la 2a part amb Granada d'A. Lara, l'Orfeu als inferns de J. Offenbach, el Danzón de Paquito D'Rivera, Tubme la vall del nostre trompista Ferran Ferrando, tercera peça per a tub de goteig i quartet de metalls. Per acabar interpretarem el Killer Tango  de S. Kompanek i Cinc minuts amb Carmelo Larrea potpurrí d'aquest compositor basc de música lleugera.

L'entrada són 8 € i es poden adquirir al mateix castell moments abans del concert tot i que es recomana adquirir-les anticipadament a l'Ajuntament de l'Atzúbia, tel. 965571358 ja que l'aforament està llimitat a 100 persones aproximadament.

Publicat el 25 de de juliol de 2017 per QMAV
Cap comentari, de moment.

Envia el teu comentari!