Skip to main content.

 

Navigation: Inici > coment > 151

CONCERT XXV ANIVERSARI a Pego


El divendres 16 de juny de 2017 anem a realitzar el concert extraordinari del 25è aniversari al pati de la Casa de Cultura de Pego a les 20 h.

Al faristol un bon ramell d'obres que, al llarg del temps, han anat configurant el repertori que més ens caracteritza a més de recordar aquelles que encetaren el camí iniciat en la primavera de 1992 i van cristal·litzar en aquell primer concert. Però no només estarem mosatros, a més a més hem convidat a altres músics del metall que són importants per al grup per haver format part del QMAV en anys anteriors o per haver tocat sovint en la nostra formació, per tant acabarem cada part amb una peça per a grup gran de metalls. La sonoritat a més de potent, engarcida i noble pot arribar a ser màgica.

També hem preparat l'estrena d'una nova peça per a tub de goteig i quartet de metalls: Tubme la vall, configurant una curiosa trilogia de mini-peces junt amb Tubòfil i Tubfeel, totes elles per a la mateixa formació i amb el mateix compositor: Ferran Ferrando.

Els protagonistes seran Ferran Femenia i  Marc Oltra (trompetes), Ximo Tur (trombó), Ferran Ferrando (trompa), Juanjo Martín (tuba) amb els reforços de Joan Lluís Alemany (tuba) , Josep Mengual (trompeta) i Felipe Fuertes (trombó).

A la sala annexa al pati hi haurà des d'uns dies abans, una exposició de cartells d'alguns dels nostres concerts i fotos per al record.

 

Publicat el 7 de de juny de 2017 per QMAV
Cap comentari, de moment.

Envia el teu comentari!