Skip to main content.

 

Navigation: Inici

De Bach a Berstein

Per motius professionals el nostre tubista Joan Lluís Alemany estarà de baixa fins l'estiu i la seua plaça la cubrirà Juanjo Martín, debutant el dissabte 24 de gener al pub La Risa de Xaló a les 20 h.

El programa és un recorregut històric on destaquen aquestos dos compositors d'aquesta manera:

1a Part:

2a Part:

Aquest concert està programat i organitzat per Lutz Kowalensky el preu és de 20 € i, a més de la música de qualitat, inclou un petit vermut.

Publicat el 8 de gener de 2009 per ferran
5 Comentaris

XII Festival d'orgue de Pedreguer

FIO

El proper divendres 7 de novembre el QMAV tancarà el XII Festival Internacional d'Orgue de Pedreguer sumant-se a l'Iber Brass i  l'Spanish Brass Luur Metalls en quant a quintets participants en aquest esdeveniment musical (ni més ni menys). Per tal de mantenir el nivell tan alt hem triat un programa molt complet on l'estrella serà l'orgue amb el seu intèrpret Josep Vicent Giner:

1a Part:

2a Part:

* Quintet i orgue

** Orgue sol

*** Quintet sol

Els altres concerts són: 3-X Orquestra de la Marina Alta; 10-X Ernesto Chulià i Ximo Cabrera a la trompeta, Carmen Paula, soprano i Josep Vicent Giner; 17-X Maria Nacy a l'orgue; 24-X Amelie Dembski, mezzo i Henning Dembski a l'orgue i el 31-X el Cor Cabanilles.

Tots els concerts són a l'Església de la Santa Creu de Pedreguer a les 20:30 h. L'abonament als 6 concerts val 40 € i l'entrada a cadascun 10 €.

Més informació a www.fiopedreguer.org

Publicat el 3 de octubre de 2008 per ferran
1 Comentaris

Canviant d'aires

LogoCom és evindent, la web del QMAV ha canviat d'aspecte. Ja fa temps que venia coent-se aquest canvi però és avui quan s'ha fet efectiu.

Els canvis inclouen:

En definitiva, un canvi total d'imatge.

Tot plegat ha sigut possible gràcies a l'ajuda dels professionals de Codi.oO, que s'han encarregat de tot i han aguantat les manies i neures de cadascun dels membres del quintet.

Publicat el 21 de octubre de 2008 per WebTeam
6 Comentaris

Dos actes del QMAV el cap de setmana

Cap de setmana amb dues noves aparicions del QMAV a Xaló i a Calp.

La primera d'elles trindrà lloc a Xaló, el dissabte dia 13 de Setembre a partir de les 20h al café "La Risa", cosa que suposarà la seva inauguració com a sala de concerts. L'acte començarà amb un recital de la mezzo Jane Boulton acompanyada al piano per Gordon Lawson. Després vindrà el QMAV amb música lleugera (swing, pasdobles). El final de l'acte serà un homenatge al concert que s'estarà fent de forma simultània a Londres: "The Last Night of Proms", on es tocaran peces patriòtiques britàniques.

El segon acte tindrà lloc a Calp, el diumenge 14 de Setembre a la mateixa hora a l'hotel Diamante Beach. El concert constarà de dues parts amb el següent programa:

1a part:

2a part:

Els dos actes estan organitzats per Lutz Kovalewsky i l'entrada té un preu de 20€ si es compra amb antel·lació i de 25€ si és a l'hora de l'acte. Les entrades es poden comprar als mateixos locals en què es celebraran els actes.

Per qualsevol consulta no dubteu en contactar amb nosaltres.

Publicat el 9 de setembre de 2008 per Ximo
0 Comentaris

Clàssica a l'agost

El proper dia 28 d'agost a l'Espai "La Senieta" de Moraira el QMAV oferirà el concert de clausura del XIII Festival "Clàssica a l'agost" a les 21 hores.

En el programa ajuntarem a dos mestres del segle XVIII, Bach i Vivaldi (Turíngia i Venècia) amb dos mestres vius del segle XXI com són Ximo Cano i Paquito D'Rivera (València i Cuba):

I Part

.Toccata i fuga en remenor BWV 565 de J. S. Bach (Arr. Fred Mills)

.Simfonieta QMAV de Ximo Cano

II Part

.Concerto nº 2 en sol menor "L'estiu" Op. 8 d' A. Vivaldi (Arr. Arthur Franckelpolh)

.Four pieces for Brass Quintet de Paquito D'Rivera

Els altres concerts del Festival són:

-dia 7 a l'Església de Santa Caterina de Teulada, Recital d'orgue i clau.

-dia 14 a l'Espai "La Senieta" de Moraira, Percussions Ensemble The Foster Family

-dia 21 a l'Església de Santa Caterina, Trio Ausiàs March

Tots els concerts són a les 21 h. durant el mes d'agost. L'entrada a cada concert és de 10 euros i l'abonament als quatre costa 30 euros.

Publicat el 1 de agost de 2008 per ferran
0 Comentaris

<<Plana anterior (14) | Plana següent (16)>>